UZMANLAR GENÇLERE YOL GÖSTERECEK

UZMANLAR GENÇLERE YOL GÖSTERECEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre tercih yapacak gençlere yönelik ücretsiz tercih danışmanlığı ve rehberlik desteği sunacak.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) 2024 YKS sonuçlarını açıklamasının ardından sınavda başarılı olan gençleri tercih heyecanı sardı. Puanlarına göre hangi üniversiteleri ve bölümleri tercih edecekleri konusunda karar veremeyen gençlere HBB destek olacak.

HBB Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı il genelinde tercih yapacak öğrencilere tercihlerin yapılacağı 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında doğru tercihlerle doğru kariyer planı oluşturabilmeleri için ücretsiz tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti sunulacağını duyurdu.

REKLAM ALANI

Tercih danışmanlığı birimleri, Antakya, İskenderun, Samandağ, Erzin ve Payas ilçelerinde bulunan Hatay Meslek Edindirme Kurslarında (HATMEK) 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrenciler Dörtyol’da ise Numune Mahallesi Çaylı Caddesi, Kırıkhan’da Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve Reyhanlı’da da Atatürk Caddesi Reyhanlı Belediyesi Karşısı 100. Yıl Parkı’nda oluşturulacak birimlere ulaşabilecek.

ÖNTÜRK ÖĞRENCİLERE BAŞARILARA DİLEDİ

Sınavda başarılı olarak tercih yapacak olan öğrencilere eğitim hayatlarında ve kariyer planlarında başarılar dileyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, anne babalara seslenerek, “Bu süreçte çocuğunuza yönelik destekleyici ve yol gösterici bir tutum sergileyin, çocuklarınızı motive ederek, doğru kararlar alması ve mutlu olacağı tercihler yapması konusunda destekleyici olun.” tavsiyelerinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.