Vali Doğan Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni Kabul Etti

Vali Doğan Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni Kabul Etti

Vali Doğan Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve beraberindeki cemiyet üyesi basın mensuplarını kabul etti.
Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Doğan, ” En önemli görevi kamuoyuna objektif bilgi akışı sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak olan basın, halk ile yöneticiler arasında iletişim sağlarken, aynı zamanda düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biridir. Objektif, güçlü ve sorumluluk alan bir yerel basının da sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ilimizin kalkınmasında büyük rol oynar.” dedi.Cemiyet Başkanı Yetişen ise Vali Doğan’a kabulünden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yetişen “Biz yerel gazeteler olarak sizlerin sesini halka duyurmaya, halka yöneticiler arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.