HÜSEYİN TUTAR YENİDEN SEÇİLDİ

HÜSEYİN TUTAR YENİDEN SEÇİLDİ

Hatay’da iz bırakan STK başkanlarından olan Bayındır-Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar gerçekleşen olağan kongrede tüm üyelerin oylarıyla güçlü şekilde başkanlığa yeniden seçildi.  

Başkan Tutar, zor dönemde kendisine güvenerek yeniden başkan seçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN TUTAR DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tutar yayınladığı teşekkür mesajında; “Bayındır Memur-Sen Sendikamız, her geçen gün daha da büyüyerek gücüne güç katıyor. Sendikamızın 18. Şubesi, bugün Hatay’da kurulmuş oldu. Bugün yapılan seçim sonucunda üyelerimizin takdiri ile Şube Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım.Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Memur-Sen Hatay il başkanı İsmail Bayrakdar ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Üyelerimize daha hızlı ve kapsamlı hizmet verebilmek için kurulan şubemiz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl müdürlüğü, 12.Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, AFAD il müdürlüğü ve Karayolları 53. Şube Şefliğinde çalışan üyelerimize hizmet verecektir” ifadelerini kullandı. Başkan Tutar kongrenin ardından tebrikleri kabul etti. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.