HATAY’A İSTANBUL DA YARAMADI

HATAY’A İSTANBUL DA YARAMADI

4 MAÇTIR HEP AYNI SENARYO

Süper ligde 5 hafta geride kalırken geride kalan maçlarda 4 beraberlik alan Hatayspor galibiyete de mağlubiyete de hasret şekilde ilerliyor. Süper Lig’in 5. haftasında İstanbul’da oynanan Fatih Karagümrük ve Hatayspor maçı 0-0 berabere sona erdi. Konuk ekipte Didier Lamkel, 73. dakikada penaltı kaçırınca Hatayspor, son 4 maçından da 1 puanla ayrıldı. Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fatih Karagümrük ile Hatayspor kozlarını paylaştı. Volkan Demirel’in öğrencileri son 5 maçta sadece 1 kez galip gelirken bu üst üste berabere kaldıkları 4. maç oldu.

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynandı. Hatayspor’da Didier Lamkel, 73. dakikada penaltı kaçırdı ve iki takımda sahadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı. Bu sonucun ardından Hatayspor 7, Fatih Karagümrük 5 puana yükseldi. Hatayspor, ligde gelecek hafta Trabzonspor’u konuk edecek. Fatih Karagümrük, Pendikspor deplasmanına gidecek.

TRABZONSPOR ŞOV YAPTI

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş’ı 3-0 yenen Trabzonspor, 266 gün sonra büyük bir karşılaşmayı kazandı. Papara Park’ta siyah-beyazlı takım karşısına Mendy ve Onuachu gibi yeni transferleriyle sahaya çıkan bordo-mavililer, zorlu maçta rahat bir galibiyet elde etti. Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Onuachu, 41. dakikada Bakasetas ve 61. dakikada Visca kaydetti. Ligde 5. hafta sonunda 3. galibiyetini elde eden bordo-mavililer, puanını 9’a çıkararak şampiyonluk yarışında ‘ben de varım’ mesajını verdi. En son İstanbul’un üç büyük rakibi karşısında geçen sezonun 14. haftasında Fenerbahçe’yi sahasında 2-0 yenerek galibiyet elde eden bordo-mavililer, galibiyet özlemine son verdi.

BJELİCA İLE İLK GALİBİYET

Trabzonspor, geçen sezon ligin 30. haftası öncesinde göreve gelen Nenad Bjelica yönetiminde oynadığı 3. büyük maçında ilk galibiyetini elde etti. Geçen sezon ligin 34. haftasında Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1, bu sezon ligin 2. haftasında Galatasaray’a 2-0 kaybeden Karadeniz ekibi, Bjelica yönetiminde siyah-beyazlı takımı mağlup etmeyi başardı.

ONUACHU, GOLÜ ATTI SAKATLANDI

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Paul Onuachu, ilk maçında golle tanıştı. Karşılaşmanın 29. dakikasında rakip fileleri havalandıran Onuachu, 47. dakikada sakatlanarak yerini Enis Destan’a bıraktı. İşte karşılaşmadan önemli anlar: 29. dakikada Trabzonspor, öne geçti. Bardhi’nin soldan ortasında, arka direkte uygun durumda Onuachu, kafa vuruşuyla topu kaleci Mert Günok’un solundan filelere gönderdi: 1-0. Karşılaşmanın 39. dakikasında Beşiktaş’ta Mert Günok sağ kanattan hızlı çıkan Valentin Rosier’e uzun bir top yolladı. Daha sonrasında Fransız yıldız kaleci Uğurcan Çakır’ı çalımlarken, boş pozisyonda topla buluşan Rashica istediği vuruşu yapamadı. 41. dakikada Bakasetas’ın ceza alanı sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Mert Günok’un sol tarafındaki direğin dibinden filelerle buluştu: 2-0. 45+2. dakikada Mendy’in ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Mert Günok’u geçen top üst direkten oyun alanına geri geldi. 56. dakikada Visca’nın pasında savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Trezeguet’in kaleci Mert Günok ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, Mert Günok topu kornere çeldi. 61. dakikada Trezeguet’in sol taraftan yerden pasında, Visca altıpas içerisinde topu filelere gönderdi: 3-0.

A.HATAYSPOR TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

A.Hatayspor Trendyol Süper Ligi’nin 6. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Vavacars Fatih Karagümrük maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular rejenerasyon antrenmanı gerçekleştirdi. A. Hatayspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele 25 Eylül Pazartesi günü Yeni Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Atakaş Hatayspor’un Trabzonspor’u ağırlayacağı karşılaşma Pazartesi günü saat 20.00’de Yeni Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.