VALİ MASATLI’DAN AYAKKABICI SEKTÖRÜNE DESTEK

VALİ MASATLI’DAN AYAKKABICI SEKTÖRÜNE DESTEK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’da binlerce vatandaşa ekmek kapısı olan ayakkabıcılık sektör temsilcilerinin katıldığı AYMOD İstanbul Ayakkabı Moda Fuarı’nı ziyaret etti.

Hatay’da üretilen ayakkabıların vitrine çıktığı fuarı ziyaret eden Vali Masatlı, Hataylı firmaların stantlarını tek tek ziyaret etti. TASD başkanı Berke İçten, İstanbul Ayakkabıcılar odası başkanı Mehmet Karaman ve Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın tarafından karşılanan Vali Masatlı, fuardaki stantları gezerek son moda ayakkabıları yerinde inceledi.

MASATLI: SEKTÖRLERİMİZE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

REKLAM ALANI

Ayakkabıcı esnafa destek olmak amacıyla fuarı ziyaret ettiğini kaydeden Vali Masatlı, yaptığı açıklamada; “Hatay’ımızın en önemli sektörlerinden biri olan Ayakkabıcılarımızın yayındayız. 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra iş yerlerinin aldığı hasarlar neticesinde üretim ve ihracatta herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına Reyhanlı ilçemizde natamam bina olan Küçük Sanayi Sitesi ivedilikle tamamlanarak ayakkabıcılık sektörümüze tahsis edilmişti. Hatay’ımız için önemli bir gelir kaynağı olan sektörün üretim alanın iyileştirilmesinden kira desteğine, yeni üretim tesisleri kurulmasından kalifiye eleman desteğine, kadar desteklenmesinden sonra 18 firmamız, bugün de Avrupa’nın en büyük Ayakkabı Moda Fuarı-AYMOD’a katıldılar. Biz de yaralarını hızla sararak üretimlerini uluslararası boyuta taşıyan firmalarımızı sergi alanlarında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DOĞAN’DAN VALİ MASATLI’YA TEŞEKKÜR

Hatay Ayakkabı İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Aydın, fuara katılarak Hataylı firmalara destek veren Vali Masatlı’ya teşekkür etti. Vali Masatlı’nın desteğinin önemine değinen Başkan Aydın açıklamasında; “Hatay valimiz sayın Mustafa Masatlı, uluslararası Ayakkabı moda fuarına katılan esnaflarımızı ziyarette bulundu. Sayın valimizi TASD başkanımız Berke İçten, İstanbul Ayakkabıcılar odası başkanımız Mehmet Karaman ve esnafımızla birlikte karşıladık. Ziyaretleriyle bizleri Mutlu eden onurlandıran şereflendiren bizlere moral motive olan bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Hatay valimiz Sayın Mustafa Masatlı’ya esnafımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.