DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE İLKELİ BAŞKAN: ABDULKADİR TEKSÖZ

DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE İLKELİ BAŞKAN: ABDULKADİR TEKSÖZ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB seçimlerine ramak kala esnafların tam desteğini alarak yoluna emin adımlarla ilerliyor.Dürüst kimliği, ilkeli çalışmaları ve çalışkanlığıyla her dönemde takdir toplayan Teksöz, HESOB’da yeni bir dönem için daha aday oldu ve her gittiği ilçede esnaf oda ve yönetimlerinden tam destek almayı başardı.

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ESNAF”

 Tüm mesaisini esnaf için harcayan Teksöz, 24 saat telefonunun açık olduğunu belirttiği esnaflardan yeni dönemde de hizmet için yeniden güçlü destek istediğini belirtti. Teksöz, manifesto niteliğindeki açıklamasında; “Biz yeni döneme daha dinamik ve güçlü bir yönetimle girmek ve esnafın sorunlarına kalıcı çözümler getirmek için yeniden aday olduk. Biz yapamayacağımız sözler vermedik, vermeyiz. Söz verirsek de yapmadan durmayız. Esnafımızın sorununu çözeceğiz dedik. Bu yola baş koyduk. Bu yolda durmadan dinlenmeden çalışmaya ant içtik. Esnafımızın desteği bizim için bu yolda can suyudur. 8 Mayıs’ın ardından aynı ilkeli çalışmayı sarf etmeye devam edeceğimizi bir kez daha güçlü şekilde vurguluyor, tüm esnaflarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.