VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI!

<strong>VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI!</strong>

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Osmaniye’de bir takım programlara katıldı. Alihan Döner: “Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar bütün şehitlerimizin aziz ruhu şâd olsun.”dedi.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Şehadetinin yıl dönümünde; ilk canımız, ilk kanımız, Ülkücü Şehitlerimizin yol başçısı Ruhi Kılıçkıran Ağabey’in, Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığımızın tertip ettiği anma programına katılım sağladık. Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar bütün şehitlerimizin aziz ruhu şâd olsun.”dedi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner Anma programının ardından Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar ile birlikte Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Burak Bulut’u ziyaret etti. Başkan Döner ziyaretle ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Ülkü Ocakları Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanımız Dursun Nar ile birlikte Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı İl Başkanımız Burak Bulut’a ve kıymetli yönetimine teşekkür ederiz. “Var Olsun Ülkü Ocakları!” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.