ÇALIŞKAN: “HATAY’I EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİM”

ÇALIŞKAN: “HATAY’I EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİM”

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay genelinde ziyaret ve temaslarını sürdürüyor. 

Bireysel ünsiyetisinin ötesinde hem fikri birikimi, hem tecrübesi, çabası ve gayretiyle Hatay’ı en iyi şekilde yönetmeye aday olan Çalışkan, Hatay’ın geleceği ile ilgili vatandaşlarla sık sık istişarelerde de bulunuyor. Çalışkan son olarak İskenderun ve Antakya’da halk ile aralarında en önemli köprü olan muhtarlarla bir araya geldi.

MUHTARLARLA ARAMIZ HEP İYİ OLACAK

Mevcut yönetimin birçok muhtar ile arasındaki anlaşmazlık yüzünden mahallelere hizmet götürmediğini kaydeden Çalışkan, muhtarlarla aralarının her daim iyi olacağını ve ayrım olmadan tüm mahallelere hizmet götüreceklerini söyledi. Antakya Karlısu Mahallesi ve İskenderun’da gerçekleşen muhtar buluşmalarında yaptığı konuşmada; “Hatay’ımızın geleceği üzerine, muhtemel projeler üzerine fikir alışverişi yaptık. Muhtarlarımız mahallelerine dolayısıyla da Hatay’ımıza ciddi destekleri olmuştur. Biz de bu farklı konularda görüşlerimizi ilettik. Bu çerçevede bir fikri çalışma diyebileceğimiz bir toplantı oldu aynı zamanda. Nezaket ziyaretimiz geçen bir mana kazandı. Temenni ediyoruz ki bu seçimler Hatay’ımıza da, bütün ülkemize de hayırlı uğurlu olur. Bireysel ünsiyetimizin ötesinde hem fikri birikimimizle hem tecrübemizle, çaba ve gayretimizle Hatay’ı en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hatay için herkesin fikrini dinlemeye, herkese projelerini aktarmaya devam edeceklerini kaydeden Çalışkan, milli görüşün Hatay’da yeniden hakim olması için 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan destek istedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.