VATANDAŞA HİZMET İBADETTİR

VATANDAŞA HİZMET İBADETTİR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçeye ve Kumlulu vatandaşlara hizmet etmenin ibadet değerinde olduğunu belirtti.Başkan Deli, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı toplantıda geride kalan 4,5 senede Kumlu’ya kazandırılan hizmetleri değerlendirdi.

KUMLUYU ŞEHİR YAPMAYA HALKIMIZLA BİELİKTE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Deli, toplantıda yaptığı açıklamada; “Olağanüstü Meclis Toplantı sonrasında il Başkanımız, Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızın da katıldığı istişare toplantımız. Biz Kumlu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bilinsin isteriz ki Kumlu’ya hizmeti engelleye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Memleketimize; 2500m2 Kır Bahçesi Düğün Salonu, 1610 m2 Kapalı Düğün Salonu, 4000 m2 Kapalı Pazar Yeri, 100.000 m2 Kilitli Parke Taşı, 100 Depremzede Aileye Biriketev, Memurlarımıza 161 Adet Konteynerkent, 303 TOKİ Konutu, Doğalgaz ve devamı TOKİ’ye bağlantı, 2 Mahallemize Halı saha, Büyükşehir İşbirliğiyle 22 km. Sıcak Asfalt, Her yıl 75 ile 130 arası öğrenciye aralıklı Burs, Anasınıfından 12. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimize eğitim desteği, Belediyemizin Dershanemizin Özel Sektöre Devri, 350 İhtiyaç Sahibi Aileye Ve İnşaat Malzemesi, 45 Engelli kardeşimize Akülü, Motorlu, Tekerlekli Sandalye ve araç desteği, Tüm Camilerimizin bakım onarım desteği, Afrin Parkı, Tigem Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı, 11.5 dönüm Kapalı Sera Yapımı haftaya başlıyoruz. Aklımızın ve hayalimizin alamayacağız hizmetleri yaptığımıza şahit olanların sayısı, hizmeti görmek istemeyenlerin kat be kat üstündedir. Bu sayının da bizim için hiç bir kıymeti yoktur. Kıymetli olan vatandaşımıza hizmeti ibadet bilmektir” ifadelerini kullandı.

KUMLU’DA HİZMETE AK PARTİLİ ÜYELER ENGEL OLDU

Kumlu Belediye Meclisi’nde İller Bankası’ndan alınması planlanan parke taşı ihalesi AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi. Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçeye yapılması planlanan parke taşı ihalesi ile ilgili meclis üyeleri ile uzun süre tartışma yaşadı. Kumlu’ya hizmeti kimin yaptığı önemli değil, önemli olan Kumlu’ya hizmetin yapılması diyen Başkan Deli’nin onaya sunduğu parke taşı ihalesi maddesine 4 kabul oyu verilirken 7 ret oyu verildi. Kumlu’ya parke taşı ihalesi 7 ret oyuyla iptal edildi. Maddeye ret oyu verenler arasında AK Partili meclis üyeleri de yer alırken, meclis üyeleri partilerinden istifa ettiklerini de açıkladı.

BİZİ ŞİKAYET EDEN DELİLLERİ SUNMAZSA NAMERTTİR

Deprem felaketi öncesinde parke taşı yapımına meclisin onay verdiğini ve o dönem yapılan hesaplamada 6 Milyon TL olan bedelin günümüz şartlarında 15-16 Milyon TL olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Deli, 50 yılda Kumlu’ya yapılan hizmetleri çekemeyenlerin kendisini para yedi diyerek şikayet ettiğini açıkladı. Devletten kendilerine 22 Milyon TL yardım geldiği şeklinde şikayetin gerçekleri yansıtmadığını belirterek gelen tüm yardımları kalem kalem açıklayan Başkan Deli, kendisini isimsiz şekilde şikayet eden kişiye de delilleri açıklamazsa namerttir diyerek yüklendi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.