VATANDAŞIN SEÇİM ADRESİ CUMHUR İTTİFAKI

VATANDAŞIN SEÇİM ADRESİ CUMHUR İTTİFAKI

VATANDAŞIN SEÇİM ADRESİ CUMHUR İTTİFAKI

31 Mart yerel seçimlerine günler kala 15 ilçe de sırayla açılan seçim büroları vatandaşların yeni adresi oldu. Vatandaşlar Cumhur İttifakının Hatay’da yükseldiği son günlerde adreslerini Cumhur İttifakı olarak belirleyerek adeta adres gösterdi.

AK Parti Hatay İl teşkilatının organizasyonluğunda Belen’den Yayladağı’na kadar bir bir açılan Seçim Büroları vatandaşların 31 Mart’a kadar adresi oldu. Vatandaşlar hemen her yerde Cumhur İttifakını büyük bir coşkuyla karşılarken, Cumhur İttifakı Hatay’da adeta Şah’a kalktı.
Teşkilatların seçim büro açılışlarına AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP ve AK Parti İl teşkilatlarının vatandaşlarla birlikte yaşadığı seçim coşkusu büroları hınca hınç dolduran vatandaşlar ile taştı.


CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMÜR GELİYOR
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler seçim konuşmalarında Büyükşehir’in tüm imkanlarıyla devletin imkanlarını birleştirerek vatandaşlara hizmet getireceğini söylerken “Cumhur İttifakı gümbür gümbür” geliyor diyerek adeta 1 Nisan sabahını kutladı.

Güler açıklamasında Cumhur İttifakı olarak 15 ilçe belediyesinin bütçesinin Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kadar etmediğini belirtirken “10 metrenin üstündeki tüm yollar, tüm altyapı, mezbahane, mezarlıklar, sebze hali, otogar, ulaşım, dolmuş, halk otobüsleri, içme suyu, tüm bunlar büyük şehrin hizmet alanındadır. Cumhur ittifakları hep bu şurada çalıştı. Toplum içerisinde dik duruşumuzu temelinde yatan da budur inşallah nasip ederse Belen’de İbrahim Gül kardeşimiz, bu fakire de Rabbim Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı nasip ederse bu şuurla bu duygularla çalışacak ve çarçur edilen Büyükşehir bütçesini muhafaza edeceğiz. Devletimizin milletimize hizmet olarak gönderdiği bütçe Millete hizmet, icraat, yol, köprü, asfalt, altyapı ve park olarak dönecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın” ifade etti.HABER:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.