HATAY VE TÜRKİYE İYİ OLACAK

HATAY VE TÜRKİYE İYİ OLACAK

İYİ Parti’nin deneyimli il başkanı kurt siyasetçi Şefik Çirkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.Akşener ile geçmişten bu yana büyük dostluğu bulunan Çirkin, aynı çatı altında teşrik-i mesai yapmaktan memnuniyet duyduğu Akşener ile hem hasret giderdi, hem de siyasetin gündemini değerlendirdi. Hatay’da İYİ Parti’nin son durumu hakkında Akşener’e rapor sunan Çirkin, ayrıca yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de sunum gerçekleştirdi. Başkan Çirkin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Genel Başkanımızla ülke meseleleri ve Hatay’la ilgili çok güzel bir görüşme yaptık. Raporumuzu arz ettik talimatlarını aldık. Bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Hatay İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi.

İYİP’Lİ SULU’DAN AKŞENER’E ZİYARET

İYİ Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu, genel merkez ziyareti kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de ziyaret etti.

Ankara’da temaslarda bulunmak üzere ziyaret gerçekleştiren Sulu, Akşener ile görüşmesinde ilçedeki çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kabulü için Akşener’e teşekkür eden Sulu, Akşener’i Reyhanlı’ya davet etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.