YAYLADAĞI’NDA HÜKÜMET KONAĞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YAYLADAĞI’NDA HÜKÜMET KONAĞI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kısa süre önce yıkımı gerçekleştirilen ve ilçeye yenisi kazandırılacak olan Hükümet Konağı’nda kazı çalışmaları başladı. Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile birlikte kazı çalışmalarının başladığı alanda incelemelerde bulundu. Kamu kurumlarını da bünyesinde barındıracak olan hükümet konağının 4800 metrekarelik alana sahip olacağını belirten Başkan Yalçın, 360 gün içinde kompleksin tamamlanacağını açıkladı.

YALÇIN: YAYLADAĞI’MIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Yalçın incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Yeni hükümet konağı temel kazısına başlandı. Kaymakamımız Halil Yazıcı ile birlikte, yeni Hükümet Konağı’nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Adliye ve Emniyet Amirliği ile diğer Kamu Kurumların içerisinde olacağı Hükümet Konağımız 4800 m2’lik alana sahip olacak. 360 gün içerisinde bitmesi planlanan Hükümet Konağımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.