Vekil Çelik’ten çiftçiye müjde

Vekil Çelik’ten çiftçiye müjde

Antakya Ziraat Odası ve bölge çiftçisinin talepleri üzerine harekete geçen Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik Yarseli Barajı sulama sahasında seferbaşı sulama ücretinin 15 TL’ye indirildiğini müjdeledi.

HALKI SORUNUNA KULAK VERDİ, ÇÖZDÜ

Hatay halkını sorunlarına kulan veren Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik çiftçiye müjdeyi verdi. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “toprağın gerçek sahibi olarak elleriyle toprağa can veren milletin efendisi çiftçilerimizin ve Antakya Ziraat Odası’nın istekleri doğrultusunda Yarseli Barajı sulama sahasında ücret sulama seferbaşı 15 TL’ye indirilmiştir. Ellerinin bereketi ile toprağa can veren çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ÇİFTÇİDEN MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR

Müjdeli haberi alan Antakya Ziraat Odası ve bölge çiftçisi Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Hatay halkının sorunlarını birebir dinleyerek elinden gelen gayreti gösteren ve ilgili yerlerle görüşüp, taleplerimiz yerine getiren Milletvekilimize teşekkür ediyoruz.. Yarseli Barajı sulama sahasında seferbaşı sulama ücretindeki indirim dolayısıyla tarlalarımızı daha çok sulama imkanımız olacak.” dediler.

Haber: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.