Meşale Gazetesi

GÜLER’E SEVGİ SELİ

31 Mart mahalli seçimler kapsamında Hatay’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan önce Kürsüye çıkarak Hatay halkına hitap eden Büyükşehir Adayı İbrahim Güler’e adet sevgi seli oluştu.

GÜLER’E SEVGİ SELİ

31 Mart mahalli seçimler kapsamında Hatay’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan önce Kürsüye çıkarak Hatay halkına hitap eden Büyükşehir Adayı İbrahim Güler’e adet sevgi seli oluştu. Güler’i platformda görenler uzun süre ıslıklar eşliğinde Güler’i bağrına basarak sevgisini gösterdi.


Platformda Hatay’a seslenen Güler Cumhur İttifakıyla ilgili olarak “Mustafa Kemal olup Samsun’a çıkmayanlar bizi anlayamaz” ifadesini kullanırken vatandaşlar tarafından adeta kucaklandı.
AK Parti Büyükşehir Adayı Güler konuşmasında “Yine hatay da muhteşem bir gün yaşıyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Hatay ın makus tarihini değiştirecek olan bu kadrolar tevazu ile hizmeti bir anıt gibi yükseltecek, hakkının ve hakkın savunuculuğunu yapacak olan bu kardeşlerime memnuniyetimi değerlendirmek istiyorum. Bu meşaleyi ak sevdayı gönüllerde taşıyarak bu seçimi 31 Mart’ı cumhur ittifakı kazanacaktır.

Biz köklerinde Habib-i Neccar’ın olan bir kentiz. Hatay’ı kucaklayacak ve kuşatacak sevdamızı her yere taşıyacağız. Bu sevdayı tüm sokaklara mahalleye ve evlere ulaştıracağız. Bu başarıya hep beraber ulaşacağız.”
“Ülke olarak çok bir zaman geçirdik. Bir taraftan terör, diğer taraftan ekonomik saldırılar ile ülkemizin ilerlemesini durdurmak için yapılan sinsi mücadeleler ile uğraştık. Ama muaffak olamadılar. Cumhurbaşkanımız ve Bahçeli’nin temelini attığını Cumhur ittifakı tüm problemlerin üstesinden geliyor hamdolsun. Biz cumhur ittifakı olarak, Alllah’ın izniyle Hatay’ın burçlarına Cumhur İttifakının sancağını asacağız.”
“Cumhur ittifakının karşısında ittifaklar kuruldu. Bize benzemeye çalışıyorlar. Birbirine benzemezler ittifak kurup, bizi hissetmeye görmeye çalışıyorlar. Fakat onlar bizi anlayamazlar, göremezler. İstanbul’da Fatih olup atı denize sürmeden, Kanuni olup Avrupa ortalarına girmeden, Mustafa Kemal olup Samsun’a çıkmadan, Afrin’de tünelleri başlarına yıkmadan bizi anlayamazlar. Işte Cumhur ittifakı bu ruh ile kuruldu. Cumhur ittifakı ülkemin üzerinde dolaşan kara bulutlara karşı sıktığı yumruktur, rabiadır, bozkurttur.31 Mart Memleketimiz ve Hatay için milad olacaktır. Hatay 31 Mart’ta yalan ile yapılan siyaseti, bu siyaseti yapanlara en güzel cevabı sandıklarda verecektir. Cumhur ittifakı dışında duran vatan eksenli, Hatay’a hizmet gelmesini isteyen tüm kardeşlerimizin de gönlüne girerek, 31 Mart’ta Hatay değişim yaşayacak. Değişim şart, milat 31 Mart.” ifadesini kullandı. HABER : CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.