YAYLADAĞI’NDA KONUT PROJELERİNE YAKIN TAKİP

YAYLADAĞI’NDA KONUT PROJELERİNE YAKIN TAKİP

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal ve beraberindeki heyet, Yayladağı’nda yapımı devam eden konut projelerini inceledi.

Milletvekili Yeşildal’ın yanı sıra Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen’den oluşan heyet ilçeye bağlı Ayışığı, Hisarcık ve Kışlak Mahalleleri’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Deprem felaketinin ardından hasar alan bölgelerde devam eden 445 kalıcı konut ve 119 ahır projesinin devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunan heyet, vatandaşlarla da sohbet etti.

YEŞİLDAL: SON VATANDAŞIMIZ EVİNE GEÇENE DEK DURMAYACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, ziyaretleriyle ilgili açıklamasında, “Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın ve teşkilatımız ile birlikte, Hisarcık, Kışlak ve Ayışığı mahallelerimizde kıymetli hemşehrilerimizle buluşup sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini konuştuk. Asrın felaketi depremler sonrası şehrimizin her mahallesini inşa edip birlikte ayağa kaldıracağız. Son vatandaşımız evine yerleşene dek durmadan çalışacağız ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

YALÇIN: VATANDAŞIMIZIN BARINMA SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın açıklamasında, “Hisarcık, Kışlak ve Ayışığı mahallelerimizi ziyaret ettik. Milletvekilimiz Sayın Adem Yeşildal, İlçe Başkanımız Sayın Doğan Gürlen ve Başkan Yardımcımız Sayın Cemil Ceylan ile birlikte, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sohbet ettik. Deprem felaketinin ardından kırsal alandaki vatandaşlarımıza yönelik ilçemiz genelinde yapılacak olan 445 kalıcı konut ve 119 ahır projesi inşaatlarımızın Ayışığı Mahallemizde yapımı devam eden kısmını yerinde inceledik.Vatandaşlarımızın barınma sorununu çözüyoruz” dedi.Yeşildal ve beraberindeki heyet ziyaretlerinde vatandaşların sorularını da yanıtladı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.