VEKİL KAŞIKÇI, ANADOLU’YU GEZİYOR

VEKİL KAŞIKÇI, ANADOLU’YU GEZİYOR

Ülküsü için kendisine verilen her türlü görevi en üst düzey sorumluluk bilinciyle yerine getiren MHP Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle “Adım Adım Köyüm Benim” programı kapsamında Tunceli’ye bağlı Çemizgezek ilçesi Sarıbalta Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Vekil Kaşıkçı’ya Tokat Milletvekili Yücel Bulut, İl Başkanı Melike Gökalp ve ilçe Başkanı Mehmet Fatih Akgünlü eşlik etti. Sarıbalta Köyü sakinleri ile sohbet gerçekleştiren Kaşıkçı, vatandaşlara 2023 seçiminin önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kaşıkçı, “Vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördük”

REKLAM ALANI

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemine değindi. Kaşıkçı, “Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile ‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan desteklerini yerinde gördük. Son dönemde AK Parti vekillerimizle beraber Milliyetçi Hareket Partisi vekil olarak bende elimden gelen her şeyi yaparak hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerden sonra daha güçlü bir Cumhur İttifakı ile daha fazla milletvekili ile mecliste sizlerin sesi soluğu olacağız”

6’lı masanın gerçek yüzünü de anlatan Milletvekili Kaşıkçı, “2023 sadece seçim değil, Milliyet Hareket Partisi’nin ve AK Parti’nin çok sayıda milletvekili ile mecliste olması anlamına gelmiyor arkadaşlar. 2023 emin olun bir seferberliktir. Cumhur İttifakına karşı olan bu yapı memleket için millet için vatan için ülke için ne yapılıyorsa karşı durmakla meşhurlar. Şimdi deniyor ki ekonomik sıkıntı var. Elbette sıkıntı olabilir. Fakat eğer ülke bizim değilse, beka sıkıntımız var ise aç kalsak ne yazar, tok kalsak ne yazar. Bu millet öncelikle vatanına, bayrağına, milletine sahip çıkacaktır aç da kalsa, tok da kalsa.  Onun için bu ülkenin insanları bu ruh içerisinde yürürler. İki tane aslan yürek var Ankara’da arkadaşlar. Biri Cumhurbaşkanımız biri Devlet Beyimiz. Devlet Beyimiz Cumhurbaşkanımızın arkasında kaya gibi duruyor, dağ gibi duruyor arkasında, durmaya da devam edecek. Bizler de bugün Genel Başkanımızın talimatıyla çalışacağız”

“2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemini atlattık”

“Milliyetçi Hareket Partisi Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin tenzipleri ile il il başlatılan daha sonra ilçe ilçe devam ettiğimiz programlarımıza ‘Adım adım 2023, köyüm benim’ sohbet toplantıları ile devam etmekteyiz. Bu çerçeve de köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımız ile kucaklaştık. Sohbet ettik. Talep ve isteklerini dinleyerek bazılarını yerinde çözmeye çalıştık. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin önemini atlattık, anlatmaya da devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlar, Milletvekili Kaşıkçı’ya yaptığı konuşmadan dolayı teşekkür ettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.