VEKİL ÖZEL KENT HALKINA HİZMET ETMEYE TÜM GAYRETİYLE DEVAM EDİYOR

VEKİL ÖZEL KENT HALKINA HİZMET ETMEYE TÜM GAYRETİYLE DEVAM EDİYOR

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, siyaset hayatının tamamını geçirdiği AK Parti teşkilatlarının sancaktarı konumunda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikametten şaşmadan 23 yıldır siyasetini AK dava yolunda sürdüren Özel, ikinci dönemini yaptığı milletvekilliği görevi ve aldığı tüm görevleri hakkını vererek yerine getirmesiyle taraflı tarafsız tüm vatandaşların takdirini kazandı. AK Parti teşkilatının içinde edindiği konum itibariyle partinin öncülerinden olan Vekil Özel, bu konumu ile de Hatay’a çok sayıda projeyi kazandırmayı başardı.

ERDOĞAN’IN GELECEĞİMİZ DEDİĞİ İSİMLER ARASINDA YER ALIYOR

REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmalarında gençlere verdiği önemi sık sık dile getiriyor. Vatanına, milletine sevdalı gençlere kadrolarında sıkça yer veren Erdoğan’ın işaret ettiği isimler arasında yer alan Milletvekili Özel, Hatay’da da AK Parti’nin öncüleri arasında yer alarak kentin gelişiminde önemli rol oynuyor. Kapılarını vatandaşa ardına kadar açan Vekil Özel, çalışmalarıyla takdirini kazandığı kent halkına hizmet etmeye tüm gayretiyle devam ediyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.