ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN DUALARINI ALMAK

ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN DUALARINI ALMAK

KUMLU Belediye Başkanı Mehmet Deli Personeli ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Deli, personelinden her zaman memnun olduğunu belirterek, yaptıkları hizmetlerde hep birlikte çalıştıklarını söyledi.Bizim 4.5 yıldır yaptığımız çalışmalar buradaki arkadaşlarımın, sizlerin sayesinde, Kumlu’ya kattığınız Kumlu’ya yaptığınız hizmetler hepimiz takdir ediyoruz. Sizlerin ellerini attığınız her işte başarılı olduk. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık. Şu anda burada bulunan herkese ayrı ayrı hem şahsım hemde ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

KISMETİMİZDE NE VARSA HEP BERABER GÖRECEĞİZ

Bazı eserlerin Kumlu’ya kazandırılması gerektiğinin altını çizen Başkan Deli, “Bugüne kadar yaptığımız bütün işler. Seçim beyannamemizde olan işlerdi. Bütün bu işleri bizim yapmamız gerekiyordu. Bundan sonra kısmetimizde ne varsa bunu hep birlikte göreceğiz.  Burada mesai kavramı gözetemeden yaz, kış demeden emek eden bütün arkadaşlarımız emin olun bizimle her zaman anılacaktır. Yaşadığımız deprem süresince 15 gün 20 gün evine gidemeyen, sıcak bir odada yatamayan arkadaşlarımız oldu. Depremde en çok yıkımın yaşandığı ilçe sıralamasında 4’üncü sıradayız. Burada bulunan arkadaşlarımızdan yakınlarını kaybedenler oldu. İlçemizde depremde 23 vatandaşımızı kaybettik. Allah hepsine rahmet eylesin.”

BİZ PERSONELİMİZDEN MEMNUNİZ

“Her zaman söylüyoruz. Biz personelimizden memnunuz. Şimdi biliyorsunuz gündem yoğun ve seçim süreci de yaklaştı. Vatandaşlarımız bizi 5 yıl için seçti. Bizim hizmet süremizin sonunda herhangi bir beklentimiz yada hesabımız yok. Kısmet olur devam ederiz. Kısmet olmaz herkes işine gücüne bakar. Önemli olan insanların dualarını almak.” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.