VEKİL ÖZEL, VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR 

VEKİL ÖZEL, VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR 

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, kendisine verilen tüm görevleri yerine getirerek vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Vatandaşların her daim yanında yer alarak takdirlerini kazanan Vekil Özel, genç yaşına rağmen AK Parti teşkilatları içerisinde aldığı kritik görevlerde oldukça başarılı işler çıkartarak takdir topladı. Teşkilatta lobisi güçlü olan Vekil Özel, bu sayede açılmadık kapı bırakmıyor ve hizmetlerin önündeki tüm engelleri kaldırmayı başarıyor. Hatay’a kazandırılan hizmetlerde kritik noktalarda görev üstlenerek çözüme aktif rol oynayan Özel, Hatay’daki çok sayıda hizmetin altında da imzasını atmayı başardı.

BAYRAĞI MEHMET SARI’YA DEVRETTİ

Milletvekili Özel, uzun zamandan bu yana sürdürdüğü AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini Av. Mehmet Sarı’ya devretti. Devir teslim töreninde konuşan Özel; “Onurla sürdürdüğüm AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini Sayın Av. Mehmet Sarı’ya devrettim. Başkanımıza ve değerli MDK üyelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar tensip ettiği kutlu görevlerden ötürü Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Birliğimiz kardeşliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda AK Parti bayrağı altında hizmetlerine üstün başarı nişanesiyle dolu dizgin devam ediyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.