7’DEN 77’YE HERKESİN BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ 

7’DEN 77’YE HERKESİN BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentte gerçekleştirdiği faaliyetlerle 7’den 77’ye herkesin başkanı olduğunu tescilliyor. 

6 Şubat deprem felaketi öncesinde başlayan yüzme havuzundaki kurs faaliyetlerine depremin ardından da devam eden Başkan Yılmaz, bu sayede konteynerde kalan çocuklara morla de veriyor. Hafta içi 3’er günlük periyotlarda 100’er kişilik gruplara eğitim verildiğini belirten Başkan Yılmaz, servislerle alınan çocukların güvenli bir şekilde eğitimlerini almaları akabinde yine servislerle konteynerlere teslim edildiğini de ifade etti. Başkan Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Konteyner kentlerde kalan çocuklarımıza yüzme etkinlikleri ile moral, motivasyon ve spor sevgisi aşılıyoruz. Her hafta üçer günlük periyotlarla 100’er kişilik gruplar halinde çocuklarımıza yüzme öğretiyor, yeni nesillerimizi sporcu olarak yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.