YALÇIN: İLÇEMİZİ ELBİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ

YALÇIN: İLÇEMİZİ ELBİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeyi HBB, Cumhur İttifakı paydaşları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla elbirliği içinde kalkındıracaklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanları, Cumhur İttifakı ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve muhtarlarla Devrent Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Yalçın, muhtarların isteklerini dinleyerek HBB daire başkanlarına iletti.

“YALÇIN: İLÇEMİZE DAİR SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

REKLAM ALANI

Önümüzdeki 5 yıl içinde ilçenin altyapı ve üstyapı anlamında dev yatırımlarla kalkındırılacağını kaydeden Başkan Yalçın, açıklamasında; “İlçemiz genelinde Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışma alanında olan su, yol ve altyapı ile ilgili sorunların çözümü için HBB ilgili Daire Amirleri ve Birim Müdürleri ile Cumhurittifakı Paydaşları Siyasi Parti İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte Devrent Sosyal Tesislerimizde bir araya gelerek görüşmeleri gerçekleştirdik. Personellerimizin yaptığı incelemeler ve Muhtarlarımızın talepleri neticesinde aksaklıkları gidereceğiz. Önümüzdeki beş yıl boyunca ilçemizde sosyal, kültürel, tarımsal, turizm ve ekonomik adımlarımızla kalkınmayı sağlayacağız. Desteklerinden dolayı HBB Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.