CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZİN BEKASIDIR

Cumhur İttifakı Sayın Cumhurbaşkanımızın Ülkemizin Bekası,Milletimizin geleceği için oluşmuş bir ittifaktır.

CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEMİZİN BEKASIDIR



Cumhur İttifakı Sayın Cumhurbaşkanımızın Ülkemizin Bekası,Milletimizin geleceği için oluşmuş bir ittifaktır. Bu isimin önemi çok büyüktür çünkü Milli bir birlikteliğin oluşumunun adıdır.

Son günlerde twitter sosyal medyasında açılan @Cengave71837805 kullanıcı adı CUMHURİTTİFAKI isimli sosyal medya twitter hesabı AK Parti Hatay İl Başkanına,teşkilat mensuplarına ve farklı isimleri rencide edici yazılar,sözler paylaşmıştır.Bunların yanı sıra gazetemizi  hedef alarak AK Parti Hatay İl Başkanına yazılan olumsuz yazılarda bizim İl Başkanını savunmamızın ardından gazetemizi ve şahsımızı hedef almıştır.Bu hesabın kullanıcısını yada kullanıcılarını şiddetle kınıyoruz. Belirttiğimiz gibi Cumhurittifakı isimi Cumhurbaşkanımızın Milli birlik ve beraberlik adı altında kurduğu bir oluşumun eseridir ancak bu isimin bu şekil anılmasını doğru bulmuyoruz.Cumhur ittifakı bizim için önemlidir önemli olduğu kadar da isimi de önemlidir.Böyle anılması yanlıştır bu yanlışın müsebbiplerinin bir an önce Adli ve güvenlik güçlerimiz tarafından bulunulmasını hem bir basın mensubu olarak hem de bir vatandaş olarak diliyoruz. Gazetemize ulaşan bu twitter sosyal medya hesabında kullanılan CUMHURİTTİFAKI hesabı ile alakalı ulaşan görseli kamuoyu ile paylaşıyoruz.Yapanları ve sebep olanları şiddet ve nefretle kınıyoruz.Bu hesabı kullananın yada kullananların açığa çıkması durumunda siyasi,ticari ve sosyal ilişkilerinin bitmesini hiç düşünmedilermi.Sosyal Medyada karalama yaparak paylaşım yaptığı kişilerin yüzlerine nasıl bakacaklarını merak ediyoruz.Kamuoyuna saygılarımızı ileterek takdiri sizlerin vicdanına bırakıyoruz. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.