YAPAR MİLLİ MAÇI KONTEYNER KENTTE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

YAPAR MİLLİ MAÇI KONTEYNER KENTTE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar dün akşam oynanan Çekya-Türkiye Milli maçını Mobsan2 Habibineccar konteyner Antakya Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda maçı izleyen Yapar’a Belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti.

Maçın devre arasında ve bitiminde konteyner kent sakinleri ile sohbet eden Yapar özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı. Antakya Belediyesi personeli de maç esnasında vatandaşlara sıcak çay ikramında bulunurken, Antakya’nın meşhur Hançer usta limonatası ve dondurması da vatandaşlara ikram edildi. Maç bitiminde konteyner kentteki sorunlar ile ilgili bilgi alan Başkan Yapar, sorunların çözümü konusunda da yanında bulunan yetkililere talimatlar verdi.

Türkiye’nin 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan maç esnasında galibiyet sevincini de vatandaşlarla paylaşan Yapar, “Antakya Belediyesi olarak deprem sonrası sosyal etkinliklerimiz ile vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz, gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinlikler ile vatandaşlarımızın üzerindeki deprem travmasının etkilerini silmeye çalışıyoruz, bugün Milli Maç münasebeti ile vatandaşlarımızla bir araya geldik, Antakya’da yaşayan insanımızın yüreklerine dokunmak, onlara hizmet etmek için bu makama talip olduk, daha yapacak çok işimiz var ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.