HOŞ GELDİN ‘‘LİNA’’ BEBEK

HOŞ GELDİN ‘‘LİNA’’ BEBEK

Bölgemiz basın sektörünün başarılı ve sevilen isimlerinden olmalarının yanında asrın felaketi sonrası kamuoyunu bilgilendirme adına gösterdiği insan üstü çabası ile bilinen Anadolu Ajansı Muhabiri  ve aynı zamanda Hatay Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayrak ile Faika Bayrak ikinci kez evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Faika&Mehmet Bayrak çiftinin ikinci bebekleri Lina bebek  Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini açarken Bayrak çitfinin ve ilk çocukları olan Poyraz’ın mutluluklarının gözlerinden okunduğu görüldü. 3415 gr  ve 52 cm olarak dünyaya gelen Lina Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

İkinci kez Anne Baba olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Faika&Mehmet Bayrak çifti Lina bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizerek yaptıkları açıklamada :” Yaşanan büyük acılar sonrasında hanemize gelen Lina bebek bizlere büyük bir heyecan ve mutluluk yaşattı.21 Ağustos 2023 tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Lina’nın anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen kıymetli doktorlarımıza ve kızımızın    doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde Reyhanlı Devlet  Hastanesinde   doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yağmur Öztoprak Barutçu’ya ,Doğum sonrası bebeğimizin muayenesini gerçekleştiren doktorlarımıza, Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dediler.

Faika&Mehmet Bayrak çifti ayrıca Doğum sürecinde desteklerini esirgemeyen Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a ve Hatay Basın Cemiyeti Başkanımız Hikmet Otuzbir’e şükranlarını sundular.

Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Faika&Mehmet Bayrak çiftine Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.