ÇÖZÜM KONTEYNER DEĞİL PREFABRİK EV

ÇÖZÜM KONTEYNER DEĞİL PREFABRİK EV

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin, deprem bölgesine prefabrik ev yapılması gerektiğini belirtti. Şefik Çirkin: “Defalarca söylüyoruz ama nafile. Deprem bölgesinde konut sorununun geçici çözümü konteyner değil prefabrik ev.”dedi.

İLK İŞİMİZ BU SORUNU ÇÖZMEK OLACAK

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayı Şefik Çirkin konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Defalarca söylüyoruz ama nafile. Deprem bölgesinde konut sorununun geçici çözümü konteyner değil prefabrik ev. Evler kısa sürede bitmez, konteynerde yaşam zor. Yazın ayrı derdi, kışın ayrı derdi var. Prefabrik ev dönüşü hızlandırır moral verir. Evin içinde sosyal alan olur, özgürlük alanı olur. Aksi taktirde insanların büyük bölümü bulunduğu şehirlerde kendilerine bir yaşam kurmak zorunda kalır. Denendi bu Gölcük depreminde çok iyi sonuç verdi. 14 Mayıs dan sonra ilk işimiz bu sorunu çözmek olacak. İktidarımız çok hayırlı işlere vesile olacak inş. Hatay İYİ Olacak.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.