AFET MÜDAHALE PLANI GÖRÜŞÜLDÜ

AFET MÜDAHALE PLANI GÖRÜŞÜLDÜ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında Afet Müdahale Planı toplantısı gerçekleştirildi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında, İl Koordinasyon ve Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye temsilcileri ve ilgili kurum yetkilileri katılım gösterdi.

Toplantı kapsamında, il genelinde gerçekleştirilen ihya ve inşa projeleri ile hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alınıp değerlendirildi. Ayrıca, olumsuz hava şartlarının etkilerinin en aza indirilebilmesi için alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

Vali Mustafa Masatlı, toplantının önemine vurgu yaparak, ilgili tüm kurumların iş birliği içerisinde hareket ederek, olası afet durumlarına karşı etkili müdahale ve hazırlık süreçlerini güçlendirmenin gerekliliğini belirtti. İlgili çalışma grupları, alınacak tedbirler doğrultusunda etkin bir koordinasyon içerisinde hareket etme kararı aldı.Haber Merkezi 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.