YAYLADAĞI ÇİLEK FESTİVALİ’NE YOĞUN KATILIM

YAYLADAĞI ÇİLEK FESTİVALİ’NE YOĞUN KATILIM

Yayladağı’nın genç ve başarılı belediye başkanı Mehmet Yalçın’ın öncülüğünde gerçekleştirilen Çilek Festivali yoğun katılıma sahne oldu.

Binlerce Hataylının katıldığı programlar oldukça coşkulu geçerken gecenin finalini ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer yaptı. Festival ilk olarak tütün dizme ve en iyi çileği yetiştirme yarışmalarıyla start aldı. Programlara Programa evsahibi sıfatıyla Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Festivalde coşku kent meydanında düzenlenen Ferhat Göçer konseri ile zirve yaptı. Ferhat Göçer’den önce Batuhan Ergüt ve Halil İbrahim Aktaş da performans sergiledi.

YALÇIN: FESTİVALİMİZE HOŞGELDİNİZ

Programda konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, etkinliklere katılan herkese teşekkür etti. Yalçın; “Hepiniz programımıza hoşgeldiniz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Kültür sanat festivalimizi çileğe vurgu yapmak için çilek festivali olarak adlandırdık. Yayladağı herşeyin en iyisine layık. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

ÇELİK: BU FESTİVAL YAYLADAĞI İÇİN BİR BAŞLANGIÇ

Sabahat Özgürsoy Çelik; “Hepiniz programımıza hoşgeldiniz. Yayladağı, asla Yayladağı’ndan ibaret değildir. Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz festivalin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Kıymeti belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu Yayladağı için bir başlangıçtır. Bugün Hatay’ın her köşesinden kardeşlerimiz aramızda bu coşku onların da sayesinde oldu. Herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÖKÇE: HEPİNİZ FESTİVALİMİZE HOŞGELDİNİZ

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe de ; “Hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, festivalimize hoşgeldiniz diyorum. Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın’a ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.