MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN İGC’YE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN İGC’YE ZİYARET

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti ilçe başkanı Bülent Özer ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Kahramanmaraş merkezli depremden en büyük hasarı Hatay’ın aldığını belirten Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman “Yaklaşık 25 bin vatandaşımız depremde hayatını kaybetti. Hepimize çok büyük geçmiş olsun. Hep şunu söyledik, bu bir deprem değil kıyamettir. Depremin merkezi Hatay’dır. En büyük yıkımı Hatay oluşturmuştur. Toplam 52 bin insanımızın vefat ettiğini düşündüğümüzde Hatay’daki kayıpların ne kadar büyük olduğunu görmekteyiz” dedi.

SU SORUNUYLA DA İLGİLENİYORUZ

İskenderun’un su sorunuyla ilgilendiğini ve içme suyu meselesi ve arıtma tesisin devreye girmesi hayata geçirildiğini belirten Yayman “Sebebi ziyaretimiz şudur; depremden sonra gelememiştik. Bir kez daha baş sağlığı dilemek sizin acılarınıza ortak olmak ve sizi dinlemek için buradayız. İskenderun su sorunları vardı vekilimizin ve başkanlarımızın gayreti ile içme suyu meselesi ve arıtma tesisin devreye girmesi hayata geçirildi. İGC binasının restore edilip gazetecilere sunulması ile ilgili gündemimiz vardı. Bu konuyla ilgili Kültür Bakanlığına gittik. Meclis açıldığında biz tekrar konuyu takip edeceğiz” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.