YAYLADAĞI’NA 25 MİLYONLUK PROJE

YAYLADAĞI’NA 25 MİLYONLUK PROJE

Yayladağı Belediyesi ve Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) arasında imzalanan Kırsal Altyapı Destekleme Projesi(KIRDES) kapsamında 2 mahalleye planlanan yol ve altyapı çalışmalarına 25 Milyon liralık yatırım yapılması için imzalar atıldı.

İMZALAR ATILDI

Hatay Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Yusuf İzci ile birlikte protokole imza atan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yapılan desteklemelerin belediyeler için önemli olduğunu ve halka hizmete dönüştüğünü belirterek, “Yayladağı Karamağara ve Yoncakaya bölgelerinde planlanan projelerde yol ve altyapı yapımında kullanılmak üzere 25 Milyon liralık yatırım yapılacaktır. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik ile İl Başkanımız ve Hatay Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.