YAYLADAĞI’NDA GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

YAYLADAĞI’NDA GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı hediyeli geri dönüşüm kampanyasına yoğun ilgi sürüyor.

Kampanya çerçevesinde plastik atık toplayarak ödül kazanan Rana Çalışkan adlı öğrenciye ödülünü Başkan Yalçın ve Yayladağı’nın Sıfır Atık Elçisi milli dalış sporcusu Şahika Ercümen verdi. Ödülünü alan Rana Çalışkan adlı öğrenci, ödülünü SMA’lı bebeklere bağışlayarak oldukça anlamlı bir karara da imza attı.

BAŞKAN YALÇIN ÖĞRENCİYİ TEBRİK ETTİ

REKLAM ALANI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, anlamlı bağışa imza atan Rana Çalışkan adlı öğrenciyi tebrik etti. Başkan Yalçın programda yaptığı açıklamada; “Geri Dönüşüm Kampanyamıza İlgi Büyüyor..

Geçtiğimiz ay kurulan Yayladağı Kent Konseyinin olarak ilk projemiz olan çevre kirliliğine farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz Hediyeli Atık Toplama Kampanyası kapsamında katılımcılarımıza çeşitli hediyelerini Sıfır Atık Elçisi Sn. Şahika Ercümen ile birlikte takdim ettik. Plastik atık toplayarak hediye kazanan Rana Çalışkan kardeşimiz SMA Hastası Çocuklara yardım amacıyla kazandığı bisikleti bağışlamak istemesi düşüncesi bizleri mutlu etti. Çevre bilinci ve farkındalık oluşturması sebebiyle kendisine ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız. Kampanyamız devam ediyor, tüm gençlerimizi çocuklarımızı kampanya desteğe davet ediyoruz. Not: Kampanyamızdan hediye kazanan katılımcılara ödülleri törenle takdim edilecektir” ifadelerini kullandı.

Program sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.