YAYLADAĞI’NIN GENÇLERİ ÇOK FARKLI 6-1

YAYLADAĞI’NIN GENÇLERİ ÇOK FARKLI 6-1

Yayladağıspor’un U16 takımı kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Hatay 1939 Futbol Takımını 6-1 mağlup ederek farka koştu. Karşılaşmada rakibine nefes aldırmayan Yayladağlı gençler 2 hata sonra farklı galip gelmenin sevincini doyasıya yaşadı.HATAY U16 Gelişim Liginde mücadele eden Yayladağıspor U16 takımı, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Hatay 1939 Futbol okulu karşısında farka koştu. Yeşil-Beyazlı gençleri galibiyete taşıyan golleri Muhammed Bedevi, Ahmet (2) ve Muhammed Hoşkar (3) attı.Yayladağıspor’un U16 takımı gelişim liginde fark yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Yayladağı İlçe Stadında Hatay 1939 Futbol Okulu takımını konuk eden Yeşil beyazlı gençler kötü geçen iki haftanın ardından tekrar farka koştu. Konuk ekip karşısında maçın ilk dakikasından son dakikasına  kadar üstün bir futbol sergileyen Yayladağlı gençler, kendi sahasında oynadığı bir karşılaşmadan daha farklı galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadı.

GOL PERDESİNİ MUHAMMED  AÇTI

Yayladağı İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Yayladağıspor’un U16 takımı oldu. Hatay 1939 Futbol Okulu takımı karşısında oyuna iyi başlayan Yeşil-Beyazlı gençler karşılaşmanın 5’inci dakikasında 1-0 öne geçen taraf oldu.Bu dakikada gelişen Yayladağı U16 takımının atağında kaleciden dönen topu filelere gönderen Ahmet karşılaşmada gol perdesini açmış oldu.23.Dakikada sahneye bu kez Ahmet çıktı ve attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.Yaşladağıspor U16 takımı 40’ar dakikalık 2 devre oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

HATAY 1939 FARKI 1’E İNDİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Hatay 1939 takımı iyi başladı. Yayladağıspor U16 takımının kalesine farkı azaltmak için yüklenen konuk ekip 43.Dakikada bulduğu gole farkı 1’e indirdi. 2-1Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan e oyuna ağırlığı koyan ev sahibi takım 53.Dakikada golcüsü Muhammed Hoşkar ile bulduğu golle farkı tekrar 2’ye çıkardı.3-1Golden 2 dakika sonra gelişen atakta Muhammed Hoşkar kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü rakip filelere göndererek skoru 4-1’e getirdi.62.Dakikada gelişen Yayladağıspor U16 takımının atağında takipçiliğinin ödülünü alan Ahmet attığı golle takımını farka taşıdı 5-170.Dakikada Yeşil Beyazlıların golcüsü Muhammed Hoşkar, bir kez daha Hatay 1939 Futbol takımının filelerini havalandırarak maçın sonucunu da tayin eden golü atmış oldu. 6-1

 GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, U-16 Liginde mücadele eden Yayladağıspor Altyapı Akademisi kendi saha ve seyircisi önünde Hatay 1939 Futbol Okuluspor’u 6-1 yenmesinin ardından takımı tebrik etti.U-16 Ligi’nde mücadele eden Yayladağıspor Altyapı Akademisi kendi saha ve seyircisi önünde Hatay 1939 Futbol Okuluspor’u 6-1 mağlup etmesinin ardından Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın bir açıklama gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği açıklamada gençlerle her zaman gurur duyduklarını belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Yayladağıspor U-16 Takımımız sahasında karşılaştığı Hatay 1939 Futbol Okuluspor’u 6-1 mağlup etti. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin her daim yanında olacağımızı vurguluyor, sporcularımızı, antrenörlerimizi ve yönetimi tebrik ediyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.