YAYMAN’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÇAĞRI: SİZİ HATAY’A BEKLİYORUZ!

YAYMAN’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÇAĞRI: SİZİ HATAY’A BEKLİYORUZ!

AK Parti Hatay Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Yayman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Yayman: “Cumhurbaşkanımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım sizi Hatay’a bekliyoruz. Hatay’dan ilk seçim çalışmanızı Hatay’dan başlatmanızı rica ediyoruz.” dedi.

HATAY’A DAVET ETTİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Yayman A Haber’de yayımlanan Melih Altınok’un hazırlayıp sunduğu Sebep Sonuç programına katılarak gündemi değerlendirdi. Hükümetin çalışmalarından seçim gündemine bi çok konuda önemli açıklamalar yapan Yayman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’a davet etti.

AK PARTİ’NİN RAKİBİ AK PARTİ’DİR…

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Yayman açıklamalarından satır başları: “15 Ocak’ta Ankara’da aday tanıtım toplantısı olacak. Cumhurbaşkanımız ilk seçim gezisini deprem bölgesine yapacak. Bu vesile ile bende Cumhurbaşkanımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım sizi Hatay’a bekliyorum. Hatay’dan ilk seçim çalışmanızı Hatay’dan başlatmanızı rica ediyorum.  Bu dönemde Cumhur İttifak’ında 2019’a göre daha ayakları yere basan daha organik bir iş birliği var. İnşaallah bu seçimlerde kazanacağız. Ben AK Parti’nin rakibinin AK Parti olduğunu düşünüyorum.

TBMM’DE EMEKLİ TABAN AYLIKLARIYLA İLGİLİ YASAL DÜZENLEME ÇALIŞMASI VAR MI?

Bu konuları değerlendiriyoruz. Hükümetimiz zaten bu konuda gerekli her türlü adımları atıyor. Bir taraftan Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı diğer taraftan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bey bu konuları çalışıyor. Fakat bu konularla ilgili benim söz söyleme yetkim yok. Detaylı bir bilgim var. Bakanımız bizzat kendisi açıklayacak. Bu konularla ilgili detaylı çalışma devam ediyor..

“MİLLETİMİZİ MEMNUN EDECEK BİR DÜZENLEME GELECEKTİR”

Rakam ne kadardır diyemem ama hükümet olarak biz her zaman milletimizle beraber siyaset yapmışız milletimizden gelen taleplere asla kulağımızı kapatmamışız. Bu noktada milletimizin taleplerini değerlendireceğiz. Asgari ücretle ilgili böyle oldu, taşeronla ilgili böyle oldu. Geçen seneki zamlarda böyle oldu. Bu dönemde de inşallah Cumhurbaşkanımızın bu konudaki çalışmasıyla milletimizi memnun edecek bir düzenleme gelecektir.

“VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR”

Vatandaşımızı asla enflasyona ezdirmeyeceğiz. Zamlara ezdirmeyeceğiz. Hayat pahalılığına ezdirmeyeceğiz. Bu nasıl olacak? Önümüzdeki günlerde bunun tedbirleri adım adım ortaya çıkacak. Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. “dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.