YAYMAN’DAN HASSALILARA HASTANE MÜJDESİ

YAYMAN’DAN HASSALILARA HASTANE MÜJDESİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımında büyük emeklerinin olduğu Hassa Devlet Hastanesi’nin son aşamasını yerinde inceledi.

Yayman’a ziyaretleri esnasında Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Cumhur ittifakı İlçe Başkanları Cafer Sarı, Seydi Öztürk ve Hastane yönetimi de eşlik etti. Hastanenin yapımında sona gelindiğini ve hastaneyi 2023 yılının Şubat ayında açmayı planladıklarını ifade eden Yayman, kısa zaman içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan hastanenin Hassa halkına hayırlı olmasını diledi. Vekil Yayman yaptığı açıklamada; “Hassa İlçe kaymakamı Osman Acar, Belediye Başkanımız Mehmet Karataş, Cumhur ittifakı İlçe Başkanları Cafer Sarı, Seydi Öztürk ve Hastane yönetimimizle yapımı süren Yeni Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Hastanemizi Şubat 2023 açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.