İNSANA HİZMET, MAHLUKATA ŞEFKAT VE TEVAZU

İNSANA HİZMET, MAHLUKATA ŞEFKAT VE TEVAZU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, toplumun geleneksel belediye hizmetlerinin yanı sıra yerel yöneticilerden ayrıca zamanın ruhuna uygun çalışmaların keşfedilmesini ve yapılmasını beklediğini söyledi.Başkan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik çalışmalarına önem verilerek doğrudan insana dokunan hizmetler ve projelerin yaygınlaştırılacağını dile getirdi.Tasarruf ve şeffaflık hassasiyetiyle belediyelerin kaynaklarının doğru ve açık şekilde kullanılacağını kaydeden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “AK Parti belediyeciliği özellikle sosyal belediyecilik konusunda getirdiği yeniliklerle belediyeciliği farklı bir noktaya taşıdı. Birliğimize, beraberliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. Bu ilkelerden sapılmadığı müddetçe gönül belediyeciliğini hep daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Liyakat konusunda kamuoyuna doğru mesajlar verilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Belediyecilikte sloganımız; insana hizmet, mahlukata şefkat ve tevazu. Bu anlayışımızdan asla ödün vermiyoruz. AK belediyeler olarak bizler çalışıyoruz, gayret ediyoruz, eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Milletimizin duasını almak için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü biz sadece seçim döneminde çalışan ve seçimlere doğru yaklaşırken vatandaşın gözünü boyayacak işler yapan bir hareket içinde hiç olmadık. Biz, seçim olsun olmasın her dönem vatandaşımız için çalışan, vatandaşımıza hizmet eden, milletle iç içe ve milletle birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Polemik değil eser siyaseti, yalan değil hizmet siyaseti, iftira değil hak ve hakikat siyaseti yaparak yolumuza devam ediyoruz, hamdolsun.” Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.