İSKENDERUN’A DEVA PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

İSKENDERUN’A DEVA PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

DEVA Partisi İskenderun‘da teşkilat açarak partiye katılabilecek gönüllü veya yönetim kademelerinde yer almak isteyen kişileri davet etti. Duyuruyu İskenderun DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Güven Gündüz sosyal medya hesabından yaptı.

Gündüz, açıklamalarında şunları söyledi: “Güzide ilçemiz İskenderun’umuz da ‘cesurlar hareketi’ olarak kollarımızı sıvadık ve yola çıktık. Gelecek daha aydınlık yarınlara kapı açmak için temiz siyaset ve temiz toplumu inşa etmek üzere çalışmaya devam edeceğiz… Başta bütün halkımıza reva görülen yoksulluğa DEVA olabilmek, bir gece ansızın alınan kararlar ile hiçe sayılan hukuk düzenimizi iyileştirmek, günden güne zayıflayan ekonomimiz ve ülke demokrasinin güçlendirilmesi adına mücadele vermek üzere dertlenmiş, mevcut siyasi düzenden tümüyle soğumuş vatandaşların arayışına bir cevap olarak biz varız diyoruz… Yönetim kademelerinde görev almak, üye olmak, yahut gönüllü olarak fikir ve görüşlerini bizimle paylaşmak isteyen, ‘biz de varız’ diyen bütün dostlarımızı, halkımızı renk, din, dil, ırk ve mezhep gözetmeksizin aramıza davet ediyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.