YAYMAN’IN BAŞARI SIRRI “HALKIN ADAMI” OLMASI

YAYMAN’IN BAŞARI SIRRI “HALKIN ADAMI” OLMASI

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman tüm anketlerde en sevilen milletvekili olmasının sebebini son yayınladığı samimi video ile ortaya bir kez daha koydu.
Vekil Yayman, temaslarda bulunmak için gittiği İstanbul’da vatandaşlarla sohbet etti.
İstanbul’un tarih kokan sokaklarında dolaşan ve vatandaşlarla sohbet ederek isteklerinin olup olmadığını soran Yayman ile vatandaşların sohbetleri renkli anlara sahne oldu.


EN SEVİLEN MİLLETVEKİLİ ETİKETİNİN HAKKINI VERDİ
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yapılan tarafsız anketlerde “En sevilen ve çalışkan” milletvekili olarak ilk sırayı almıştı. Milletvekili Hüseyin Yayman bu unvanına yakışır yeni bir tanıtım videosu hazırlayarak bu alanda ne denli farklı bir vizyona sahip olduğunu gözler önüne serdi. Videoda genç yaşlı, kadın erkek, çocuk yetişkin hemen herkese ulaşan Yayman; bizden bir emriniz var mı?” sorusunu sordu. Vatandaşların Hatay’ı eskisi gibi görmek istiyoruz sözleri üzerine “İnşallah; Hatay’ı ayağa kaldıracağız” cevabını veren Milletvekili Yayman, vatandaşlara umut aşıladı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.