YELOĞLU, FUAR ALANININ SATIŞI DURDURULDU

YELOĞLU, FUAR ALANININ SATIŞI DURDURULDU

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu HBB meclisinde yaptıkları itiraz üzerine fuar alanının satışının durdurulduğunu açıkladı. İl Başkanı Yeloğlu;“Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanlığının 30.09.2016 karar tarihli 251 sayılı Gayri Menkul Satışı (Encümene yetki) konulu kararında belirtilen Hatay ili Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi 3447 parsel numaralı taşınmazın satışına ilişkin encümene yetki verilmesi konusunda ki iptaline ilişkin kararın, 10.12.2020 tarihli Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis toplantısında ki oturumunda, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız ve Büyükşehir Meclis üyelerimizle birlikte ortak olarak verdiğimiz öneri kabul edilerek, (Hatay halkımız tarafından Fuar alanı olarak) bilinen parselin satışının durdurulması, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edilerek satışı durdurulmuştur.

“HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

Bu hayırlı karara katkı sağlayan Cumhur İttifakımızın bütün Belediye Başkanlarına ve Büyükşehir Meclis üyelerimize teşekkür ederiz.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.