YENİ ANTAKYA İÇİN “YAPAR” SÖZÜ

YENİ ANTAKYA İÇİN “YAPAR” SÖZÜ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, yeni Antakya’nın elbirliğiyle yükseleceğini belirtti. Mahalle ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Yapar, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu’nun eşliğinde ilçeye bağlı Serinyol ve Üçgedik Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Yapar, yanı sıra projeleri de aktardı.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDİYORUZ

Vatandaşların her daim desteğini yanında gördüğü için çok memnun olduğunu kaydeden Başkan İbrahim Naci Yapar, bu mücadelenin onar olmadan nihayete eremeyeceğini belirtti.

REKLAM ALANI

Antakya’nın kadim şehir bilinciyle yeniden eski günlerine döneceğini ve kısa süre içerisinde kent merkezinin ayağa kalkacağını ifade eden Yapar; “Biz Antakya için, Antakyalı hemşehrilerim için varız. Biz bu kente aşığız, biz sizin gönlünüze talibiz. Bu şehri eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kaldırırken sizlerin desteği olmadan bunu başaramazdık. Bugüne kadar görüyorum ki destekleriniz ile bize verdiğiniz güç ile biz daha aşkla çalışıyoruz. Durmaksızın bu şehir için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Ne yaparsak sevdamız Antakya için yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARDAN YAPAR’A TEŞEKKÜR

Antakya’nın inşasından ve Antakya Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar, Başkan İbrahim Naci Yapar’a teşekkürlerini sundular. Kentin yeniden ayağa kalkacağına emin olduğunu belirten vatandaşlar, Yapar’a hayırlı hizmetlerde bulunması temennilerini ilettiler. Ziyaretlerin sonunda Başkan Yapar vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.aber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.