HBB’DE 400 MİLYONLUK PEŞKEŞ!

HBB’DE 400 MİLYONLUK PEŞKEŞ!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatsu 20 milyona satın alabileceği araçlar için EFA Tura 6 yıllık kira bedeli olarak 400 milyonu hangi mantıkla ödediğini sordu? HBB deki astronomik araç kiralama bedellerinden, örnekler veren Milletvekili Şanverdi yıllık kiralama bedeli olarak *31 DP 187 plakalı 47 bin TL değerindeki 2011 model araca 140 bin TL *60 bin TL değeri olan cenaze araçlarının her birine 100’er bin TL, *170 bin TL değeri olan otobüse 210 bin TL, 100 bin TL değerindeki tıra 400 bin TL ödeyerek Hatay halkının parasını EFA Tura neden peşkeş çektin? diye sordu.

DSİ HATAY’I SUSUZ BIRAKIYORMUŞ!

HBB Başkanı Sayın Lütfü Savaş, DSİ tarafından yapılan Antakya Karaçay Barajı İsale hattından Antakya ve Defne ilçelerine 8 aydır İçme suyu aldığınız halde , İskenderun halkı için DSİ tarafından 185 milyona yapılan Cevdetiye Regülatörü ve İçme suyu arıtma tesisini 4 Yıldır neden çalıştırmıyorsun isale hattının devrini neden gerçek dışı beyanlarla insanları kandıramazsın. Osmaniye’den gelen arıtılmış kanalizasyon suyunun deplase edildiğini bile bile neden yalan beyanda bulunuyorsun. İsale hattının devrini DSi’den almaya ve sizi laf üretmek yerine Hatay halkına hizmet etmeye davet ediyorum. Dedi. AK  Parti Hatay milletvekili Şanverdi sosyal medya hesabından HBB Başkanı Lütfü Savaş’a yönelttiği sorulara “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı bir programda AK Parti Hatay Milletvekillerinin köy köy gezip halka su borcunu ödemeyin dediğini iddia ediyor. Sayın Lütfü Savaş; bu iddianı ispat et, ispat edemezsen müfterisin.”dedi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.