YENİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 1 EKİM’DE BAŞLIYOR

YENİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 1 EKİM’DE BAŞLIYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen 21. Devlet Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları 1 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği bu prestijli yarışma, fotoğraf sanatçılarının eserlerini desteklemek, ülkemizin doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını belgelemek, arşivlemek ve uluslararası platformlarda sergilemek amacıyla 1984 yılından bu yana iki yılda bir düzenleniyor.
Bu yıl yarışma, “İnsan ve Yaşam”, “Tabiat ve Doğal Hayat” ve “Tarihî Mekânlar ve Mimari Eserler” olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleştirilecek. Yarışma sonunda dereceye giren eserlere toplamda 252 bin TL para ödülü verilecek.
Başvurular, https://gorselsanat.ktb.gov.tr/ adresinden yapılabilecek ve e-devlet sistemi aracılığıyla çevrim içi olarak 1 Ekim-7 Kasım 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi ve şartnameye aynı web sitesinden ulaşılabilir. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.