YENİ SEZONDA MAME DİOUF’UN ALTERNATİFİ BERTUĞ YILDIRIM

YENİ SEZONDA MAME DİOUF’UN ALTERNATİFİ BERTUĞ YILDIRIM

Atakaş Hatayspor’un yeni sezonda Mame Diouf’un alternatifi olarak Bertuğ Yıldırım’ı düşündüğü öğrenildi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan’ın üzerine düştüğü genç oyuncunun gelişimi için çaba gösterdiği ve her fırsatta Bertuğ’u yanına çağırarak, beslenmesine, yaşantısına dikkat etmesini, gelecek sezon takıma daha faydalı olması için uyarıda bulunduğu ileri sürüldü. Yeni sezonda kaptan Mame Diouf’un takımda kalmaması halinde teknik direktör Ömer Erdoğan’ın formayı Bertuğ’a vermesi bekleniyor.Çabukluk ve süratin yanısıra bitirici vuruşlara da özel olarak çalıştıran genç oyuncunun hava hakimiyeti konusunda da takım arkadaşı Mame Diouf’u örnek alıyor.

DİOUF’LA AYNI TAKIMDA OYNAMAK AYRICALIK

REKLAM ALANI

Genç oyuncunun takım kaptanı Mame Diouf ile aynı takımda olmanın şansını ve gururunu yaşadığını söyledi. Bertuğ Yıldırım, İngiltere, Almanya gibi önemli liglerde mücadele eden kaptanı Mame Diouf’u her zaman örnek aldığını ve ondan çok şey öğrendiğini belirtterek, “Çok şanslıyım böylesi kaliteli bir isimle aynı takımda forma giyiyorum. İyi ki Hatayspor’a gelmişim, Diouf kaptanımdan çok şeyler öğreniyoruz. O da bize her zaman bir ağabey gibi yaklaşıyor ve tecrübelerini bize anlatıyor” diye konuştu.

BERTUĞ’UN İKİ YILLIK MUKAVELESİ DAHA VAR

Sezon başında Sarıyer’den transfer edilen Bertuğ Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Genç oyuncunun iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Yeni sezonda yerli oyuncu sayısında yaşanacak artışı da göz önünde bulunduran Bordo-Beyazlı yönetimin, Bertuğ Yıldırım’ın takımda kalmasına kesin gözüyle bakıyor. Haber:Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.