YENİDEN REFAH HATAY’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

YENİDEN REFAH HATAY’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığını, Galip Altınöz’ün ise İl Başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Hatay teşkilatı 5 ilçe başkanlığında bayrak değişimine gitti.2028 yılındaki genel seçimleri öncesinde kabuk değiştiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Galip Altınöz öncülüğünde Hatay’da son yerel seçimlerde tarih yazmayı başardı. Önümüzdeki genel seçimler öncesinde adeta kabuk değiştiren partide 5 ilçe başkanlığına güçlü isimler atandı. Buna göre Kırıkhan İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Derya, Hassa İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Kara, Payas İlçe Başkanlığı görevine Ümmet Kaya, Samandağ İlçe Başkanlığı görevine Özgür Ateşar, Yayladağı İlçe Başkanlığı görevine ise İbrahim Dönmez atandı.

ALTINÖZ: YENİ DÖNEMDE DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ

İl Başkanlığı görevindeki ilk seçimlerden başarıyla ayrılan ve Hatay’da rekor oy oranına ulaşan Yeniden Refah Partisi’nin İl Başkanı Galip Altınöz, yeni dönemde daha güçlü bir teşkilat olarak yola devam edeceklerini açıkladı. Kırıkhan’da Mustafa Derya, Hassa’da Mehmet Kara, Payas’ta Ümmet Kaya, Samandağ’da Özgür Ateşar ve Yayladağı’nda İbrahim Dönmez’e yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten Altınöz, “Yeniden Refah belediyeciliği ile Türkiye’yi tanıştırmamızın ardından 2028 yılında Türkiye’yi Yeniden Refah iktidarı ile taçlandırmayı hedefliyoruz. Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan’ı Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız. 5 ilçemizde yeni bir yapılanmaya gittik. İlçe başkanlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah Hatay’ımız başta olmak üzere Türkiye’yi refaha kavuşturacak, mazlum ulusların umudu olacağız” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.