NACİ GÖRÜR’DEN SEÇMENLERE UYARI

NACİ GÖRÜR’DEN SEÇMENLERE UYARI

Deprem bilimci Prof.Dr Naci Görür, yerel seçimler yaklaşırken görev üstlenecek belediye başkanları, meclis üyeleri ile diğer yöneticilere seçmenin sorması gereken ilk sorunun “Deprem dirençli kentler oluşturma” olduğunu söyledi.

Deprem bilimci Prof.Dr. Görür, Türkiye’nin herhangi bir bölgesindeki deprem sonrası herkesin “Deprem nerede? ne zaman olur?” sorusuna cevap aradığını hatırlatarak şunları söyledi:
“Arkadaşlar: Halen daha günlük çözümler peşindeyiz. Asıl çözüm için gereğini yapmıyoruz. Deprem ne zaman, nerede diye vakit geçiriyoruz. Anlıyorum, insanız ve korkuyoruz ama bu şekilde çözüme gidemeyiz. Bütün gücümüzü ve ısrarımızı deprem dirençli kentlere sahip olmak için kullanmalıyız. Bizi yönetenlerden bunu istemeliyiz. İsteğimizde ne kadar kararlı olduğumuzu hiç bir parti farkı gözetmeden seçim sandıklarında göstermeliyiz. Siyasilerden kentinizi, köyünüzü deprem dirençli yapmalarını istemek çok mu zor? Bunu başarmazsak hep korkar her büyük depremde çok sayıda kayıp veririz. Millet sizsiniz, mülkün sahibi sizsiniz, çözüm sizin elinizde.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.