TECİMEN, ÖĞRETMENLERE ÖNLÜKLERİNİ TESLİM ETTİ

TECİMEN, ÖĞRETMENLERE ÖNLÜKLERİNİ TESLİM ETTİ

Antakya’da eğitimin deprem şartlarında da olsa sorunsuz devam etmesi için gece gündüz demeden çalışan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğretmenlere önlüklerini teslim etti.

Öğretmenlerin de depremzede olduğu kentte ilk olarak eğitimi veren kesim olan öğretmenlerin moral motivasyonlarının yükseltilmesinin bilincinde olan Tecimen, bu kapsamda öğretmenlerle sık sık bir araya geliyor. Tecimen son olarak Derince Şehit Coşkun Akşit İlkokulu/Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Tecimen’e ziyaretinde Şube Müdürü Durmuş Özyurt da eşlik etti.

ÖĞRETMENLERE BAKAN TEKİN’İN SELAMINI AKTARDI

Müdür Tecimen ziyaret ettiği öğretmenlere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in selamlarını aktardı. Tecimen ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere gönderilen önlükleri de öğretmenlere teslim etti. Öğretmenler ile toplantı gerçekleştiren Tecimen, eğitim dönemi boyunca yanlarında olmaya devam edeceğini kaydederek ziyaretini sonlandırdı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.