YEŞİLDAL: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

YEŞİLDAL: “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av. Adem Yeşildal, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın zaferi için Hatay’ı gezmeye devam ediyor.

Yeşildal bugün Antakya ilçesi mahallelerine ziyarette bulundu. Yeşildal, 15 ilçede gerçekleştirdiği programlarda bugün Antakya’da Küçük Dalyan Çadır Kent, Konya Konteyner Kent 1. Etap, Akçaova, Yeşilova, Alaaddin, Kuruyer, Mansurlu, Akcurun, Gökçegöz ve Tanışma mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşların Sorunları ve taleplerini dinleyen Yeşildal, Türkiye’nin yükselişinin sürmesi, yatırımların hızlı şekilde devamının sağlanması ve Hatay’da depremin izlerinin silinerek vatandaşlara Şehrin yeni yapısının 1 yıl içinde sunulabilmesi için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ve AK Parti başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın da TBMM’de rekor milletvekili ile yerini alması gerektiğini kaydeden Yeşildal, vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılanan Yeşildal, tüm vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, bu desteğin önümüzdeki dönemde hizmet olarak döneceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal yaptığı açıklamada;AK Parti hükümeti olarak vatandaşlarımızın kalıcı ve sağlam konutlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.Köylümüz tarlasının başında, üretime ve hasada devam ediyor. Birlikte başarıp, birlikte ayağa kalkacağız.

Bizler birbirine bağlı, kenetlenmiş ve sımsıkı sarılan milletiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.Asrın felaketi olarak yaşadığımız depremlerde şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız.”Diye konuştu.

Yeşildal, kendisini ilgiyle karşılayan tüm Antakyalı hemşerilerine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.