YEŞİLDAL, ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

YEŞİLDAL, ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti’de 3 dönem milletvekili olarak hizmet veren, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından teşkilatı toparlama görevi verilmesinin ardından Hatay’da partinin başına geçen Adem Yeşildal, kendisine duyulan güvenin ardından yeniden TBMM’ye girebilmek adına milletvekili adayı olarak AK Parti’ye adanmış bir ömrün ete kemiğe bürünmüş hali olduğunu bir kez daha gösterdi.

Her kademede AK davaya verdiği hizmet ile kendisine her ihtiyaç duyulduğunda görevden kaçmayan Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek için seçim çalışmalarını 15 ilçe genelinde sürdürüyor. 11 millletvekili adayının yanı sıra İl Başkanı Mehmet Öntürk ve tüm teşkilat olarak sahada bulunan AK Parti’nin 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Yeşildal, çalışmalarıyla tüm teşkilata örnek olmayı sürdürüyor.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN YENİDEN SAHADA

“Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar” diyerek bir kez daha hemşehrilerinin huzuruna çıkan Yeşildal, depremle yıkılan Hatay’ın hızlıca imarı için vatandaşların 21 yıldır olduğu gibi kendilerini yeniden desteklemelerini istiyor. AK Parti Milletvekili adayı Adem Yeşildal, “Hatay’ımızı eskisinden daha güzel günlere hep birlikte ulaştıracağız” sloganıyla gerçekleştirdiği seçim turlarında vatandaşlardan büyük destek görüyor. Yeni Türkiye’nin kurucu iradesi olan AK Parti’nin sahadaki en aktif ismi olan Yeşildal, temposuyla kendine herkesi hayran bırakıyor.

VATANDAŞLARDAN YEŞİLDAL’A TAM DESTEK

Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşmalar gerçekleştiren Yeşildal, vatandaşlardan tam destek görüyor. Yeşildal yaptığı konuşmalarda; “Asrın felaketini yaşadığımız bugünleri el ele, omuz omuza, gönül gönüle birlikte atlatacağız. Biriz, beraberiz. Birbirimize sımsıkı sarılacağız, büyük zorlukları beraber aşacağız. Her bir insanımızla kenetlenecek birbirimize omuz vererek acıyı ve kederi pay ederek aşacağız. Depremin açtığı yaraya karşı ümitsizliğe ve yorgunluğa kapılmayacak, güzel günlerin özlemi ile çalışacağız. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edeceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız. Teşkilatımızdan aldığımız güçle 14 Mayıs zaferini taçlandıracak ve memleketimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Asrın felaketinin gölgesinde ülkemizin kaderinin belirleneceği 2023 seçimleri için şartların zorluğu; yolumuzdan, iddiamızdan bizi vazgeçiremez. 6’lı benzemezlerin oluşturduğu masa benzeri yapılanmalar milletimizle olan muhabbetimizi, kenetlenmemizi bozamayacak, 14 Mayıs’ta bu masa bir daha bir araya gelemeyecek şekilde dağılacaktır. Tüm vatandaşlarımızdan çıktığımız yolda bizlere tam destek olmalarını istiyor, Hatay’ımızı ve Türkiye’mizi yeniden inşa ve ihya etmeye devam edeceğimizi kararlılıkla vurguluyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler ve vatandaşlarla yaptığı sohbetler ile her kesimden büyük destek alan Yeşildal, 14 Mayıs’ta zafere ulaşmak için teşkilat olarak yekvücut halinde çalışmalarını sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.