YEŞİLDAL: GÜNDEMİMİZ DE ÖNCELİĞİMİZ DE DEPREMZEDELERİMİZDİR

YEŞİLDAL: GÜNDEMİMİZ DE ÖNCELİĞİMİZ DE DEPREMZEDELERİMİZDİR

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Adem Yeşildal, Hatay’ın 15 ilçesinde halk ile buluşmaya vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor

Yeşildal bugün Yayladağı ilçesinde Milletvekili adayı M.Hakan Yılmaz, İlçe Başkanı Doğan Gürlen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve teşkilatla birlikte yayladağı ilçesinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yeşildal Yayladağı ilçesine bağlı Sebenova, Çakı, Karaköse, Karacurun, Aydınbahçe, Gözlüce, Yayıkdamlar, Bezge, Leylekli, Yenice, Olgunlar, Sürütme, ve Sungur mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar ile bir araya gelen Yeşildal vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.

Yeşildal yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimiz ile deprem sonrası yaşanan sorun ve ihtiyaçları görüştük. Medeniyetler Şehri Hatay’ımız da yaşayan bu aziz milletimiz, her zaman her şart altında, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve iş birliği içerisinde olabilmeyi başarmış ve sebatını ortaya koymuş bir millettir. Hemşehrilerime Dünya lideri, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Asrın felaketinin yaralarını, devlet-millet el ele, omuz omuza vererek, asrın dayanışmasıyla birlikte saracağız. Geçmişten bugüne farklı inanç, kültür ve geleneklerin barış ve huzur içinde özgürce yaşadığımız bu topraklarda, birlik, beraberlik ve kardeşlik hasletlerimizi canlı tutmaya devam ediyoruz. Acımız ortak, hüznümüz ortak. Yaşadığımız asrın felaketi depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gün, bir ve beraber olma zamanı. Hep birlikte şehrimizi ayağa kaldırıp yaralarımızı birlikte saracağız. Hemşehrilerimizi daha güvenli ve elverişli yaşam alanlarına kavuşturuncaya dek bize durmak, dinlenmek yoktur.Bize güvenin, inanın, dualarınızda yer ayırın.Allah’ın izniyle bu zor günleri en kısa sürede birlikte aşacağız. Başkaları ne hesap yaparsa yapsın, bizim gündemimiz de önceliğimiz de depremzedelerimizdir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.