HATAYLI EĞİTİMCİ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

HATAYLI EĞİTİMCİ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç’tan boşalan koltuğa Antakya okul müdürü olarak görev yapan Cemal Gülistan atandı. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ın kardeşi olan başarılı eğitimci Cemal Gülistan, Hatay’daki başarılı çalışmalarını Gaziantep’te de sürdürecek.

BAŞKAN BAYRAKDAR YOL ARKADAŞINI UĞURLADI

Eğitim-Bir-Sen Hatay ube Başkanı İsmail Bayrakdar, uzun zamandan bu yana yol arkadaşlığı yaptığı Gülistan’ı yeni görevinden dolayı tebrik etti. Başkan Bayrakdar yayınladığı veda mesajında, “Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şubesi yetiştirdiği kıymetli bir evladını yuvadan uçurmanın sevincini,  gururunu ve ayrılığın hüznünü birlikte yaşıyor. Yol ne kadar zor olursa olsun yol arkadaşların sağlamsa aşılmayacak zorluk yoktur. Kendisine verilen her görevi her zaman en iyi şekilde yerine getiren, zor süreçlerde yol ve dava arkadaşlığı yaptığım yönetim kurulu üyemiz, başkan vekilim, kardeşim Cemal Gülistan’a Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum. Yolun ve bahtın açık olsun” dedi.

CEMAL GÜLİSTAN KİMDİR?

22.11.1978 tarihinde Antakya’ da doğdu. İlköğrenimini Şeyhoğlu İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Hatay İmam-Hatip Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümünden 2001 yılında mezun olarak tamamladı. 11.09.2001 tarihinde Gaziantep İli Şahinbey ilçesi Şehit Adem Yavuz İlköğretim Okulu’nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı.  2002 yılında kısa dönem olarak Gaziantep’ te yerine getirdiği askerlik görevinin ardından aynı okulda ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yöneticilik görevlerinde bulundu. 2006 yılından bu yana Hatay ilinde sırasıyla Şehoğlu İlköğretim Okulu, Beyhan Gençay İlköğretim Okulu,  Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ve Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır. Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. 02.10.2015 tarihinden itibaren Nihal-Turgut Anlar Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli; Bengisu ve Hatice adında 2 kız çocuğu babasıdır. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.