YEŞİLDAL: “HATAY’IN AYAĞA KALKMASI BİZİM DERDİMİZDİR”

YEŞİLDAL: “HATAY’IN AYAĞA KALKMASI BİZİM DERDİMİZDİR”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’ın emekleriyle yeni Hatay yükselmeye devam ediyor.

Hatay’da her yükselen inşaatta, yapılan her metre yolda, çakılan her çivide büyük payı bulunan Milletvekili Yeşildal, Hatay’da hiçbir tasarrufa gidilmeden tüm eksiklerin tamamlanması için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Yeşildal, daha önce 3 dönem vekillik tecrübesini de kullanarak Ankara’da her çaldığı kapıdan tam destek ile ayrılırken, Hatay’ın eksikleri de tamamlanıyor. Milletvekili Yeşildal, tüm ilgili bakanlıklarla dirsek temasında olarak Hatay’ın yolları, altyapısı, binaları, parkları ile kamu binaları ile bir bütün olarak ayağa kalkmasını sağlıyor.

YEŞİLDAL’IN AÇIKLAMALARI HATAYLILARI FERAHLATTI

REKLAM ALANI

Hatay’ın kısa süre içerisinde ayağa kalkacağını belirten ve bu yönde çalışmalarıyla depremzede hemşehrilerinin güvenini kazanan Yeşildal, yaptığı açıklamada; “Deprem bölgesindeki her bir kardeşim, bize depremde kaybettiğimiz şehitlerimizin emanetidir. Şehitlerimizin emanetine canımız pahasına sahip çıkacağız. Vatandaşlarımızın hedeflerini ve hayallerini inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hatay’ımız güçlü altyapısı, konutları, sanayisi ve turizmiyle bölgenin lider şehri konumuna gelecek. Hatay, Türkiye’nin kalkınma ve refah bölgesi olarak anılacak. Asrın felaketini biz yaşadık, asrın kalkınmasını vatandaşlarımızla birlikte başaracağız. Her daim kardeşlerimizin yanındayız, dizinin dibindeyiz. İnşallah Hatay’ımız ayağa kalkana kadar hükümetimiz elini, gönlünü, ayağını Hatay’dan çekmeyecek” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.