BU ADAMIN ARKASINDA KİMLER VAR?

BU ADAMIN ARKASINDA KİMLER VAR?

Geçtiğimiz günlerde Kırıkhan ilçesine bağlı Kale Tepe Mahallesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik kuvvetleri bir çiftlik evine baskın  yapmış ve çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirildi. Bir teröristin sağ olarak ele geçirildiği çatışmanın yaşandığı çiftlik sahibi Mehmet K.nın daha önce de insan kaçakçılığı olaylarına karıştığı ortaya çıktı. Afrin yöresinden geldikleri belirlenen ve  büyükşehirde canlı bomba olarak terör eylemi hazırlığı yaptıkları belirlenen teröristlere yardım ve yataklık yapan ve evinde barındıran  M. K adlı terör yatakçısı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Hain teröristlere yardım ve yataklık yaptığı belirlenen şahsın siyasi kimliği ortaya çıkınca ortaya çeşitli iddialar atılmaya başlandı. Mehmet K.nın CHP Kırıkhan İlçe Örgütünde Yönetim Kurulu Üyesi olduğunun anlaşılması üzerine parti yönetimi acilen toplanmış ve söz konusu kişiyi partiden ihraç ettiği belirtti .Ancak hain teröristlere yardım ve yataklık yapan Mehmet K.nın  CHP Kırıkhan ilçe örgütüne kimlerin kaydettiği ve kimin yönetici seçilmesine ön ayak olduğu ortaya çıkmadı. Söz konusu şahsın kendine ait çiftlik yolunun HBB tarafından parke ile döşendiği ve inşaat malzemesi yardımında bulunduğu iddia edildi. Öte yandan olayın adli mercilere intikal etmesi üzerine yazılı bir açıklama yapan  CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Mustafa Sıraç  “Adı geçen şahsın partilimizle hiçbir ilişiği ve  bağı bulunmamaktadır. Şahıs bu olay öncesinden parti disiplinine, tüzüğüne aykırı hareket ettiği için, Cumhuriyeti Halk Partisi tarafından ilişiği kesilmiştir. Devletimizin Aziz ve parçalanmaz bütünlüğünü esas bilip, görev edinmiş bir ruhla daha sıkı kenetlenip çalışacağız, bu tür olayların bizlerin ve partimizin adının zedelenmesine izin vermeyeceğiz.”dedi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.